Georgij Nazarov u Salonu kod Porte

U subotu, 20.4.2019.godine, od 18h u Salon kod Porte (Zmaj Jovina16, Vršac), Udruženje Tačka susretanja zajedno sa Udruženjem Vita optima organzuje tradicionalni susret i predavanje Georgij Nazarova – „Male tajne za velike promene“.

Georgij Nazarov je rođeni Moskovljanin, naturolog i istraživač, autor je serije seminara o zdravijem i kvalitetnijem načinu življenja, kao i niza bestselera: „Tajne pravilne ishrane“ I i II deo, „Zdravlje bez kompromisa“, i drugih u kojima je na vrlo jednostavan način objašnjeno kako uz određene korekcije navika u ishrani, možemo veoma snažno uticati na kvalitet svog zdravlja i stanje psihe. Knjige sadrže praktične savete o izboru, vremenu uzimanja hrane, kombinovanju namirnica, kao i o pripremanju hrane.

Autor je i knjiga, koje su takođe doživele veliki uspeh ” Kako se najlakše ugojiti i oslabiti, ili 7 koraka do optimalne težine“ I i II deo, „Tajne čišćenja mozga“ i „Zdrava glava“. Prema knjigama iz serije Kuvar zdrave ishrane: „Glavno jelo“, „Salate“, „Slatkiši“ i „Zimnica, poslastice, napici“, hrane se stotine hiljada ljudi u Srbiji i širom sveta. Takođe je i autor knjiga „Georgij Nazarov Vas savetuje“, „Kako živeti zdravije leti“, Kako živeti zdravije u jesen“, kao i specijalnih izdanja „Zdravog života“ o tome kako živeti zdravije zimi i u proleće. Autor je i preko 350 objavljenih članaka i komentara, stručni je saradnik časopisa „Živeti zdravije“, „Bilje i Zdravlje“, „Zdrav život“, „U zdravom telu …“, i dugogodišnji član Internacionalne novinarske federacije (IFJ), Udruženja Novinara Srbije , kao i „Gorske službe spašavanja“ i „Tajlandskog udruženja za tradicionalnu medicinu“. Član je udruženja za „Javno zdravlje“ u Srbiji…

Knjiga „Tajne pravilne ishrane“ je prevedena na italijanski jezik.

Višegodišnji saradnik Ruskog centra za nauku i kulturu u Beogradu, jedan je od osnivača “ Pokreta za zdraviju Srbiju”.

Profesor je u školi „Zdravog života“, autor niza seminara u prirodi i tradicionalnog letnjeg seminara na Zlatiboru, kao i programa zdravije ishrane koji se tradicionalno sprovodi u nizu restorana u Beograd.

Pročitajte o događaju i na Facebooku, na stranici Udruženja „Tačka susretanja“.